You are here

Smarta funktioner för traverskranar

Intelligenta lyft med smarta funktioner

De flesta av Konecranes traverskranar finns med smarta funktioner, programvara som ger fullständig kontroll över materialhanteringen i produktionsprocessen. När operatörer kan ta kommandot över kranen blir deras arbete genast mycket enklare.

En mer effektiv förare förbättrar sin produktivitet, vilket ger besparingar i tid och pengar genom kortare cykeltider. Eftersom kransystemet optimerar kranens rörelser blir det mindre slitage på både komponenter och själva kranen, vilket leder till längre livslängd. Bäst av allt: Den mänskliga faktorn minimeras, så säkerheten förbättras.

Teknik som optimerar din lyftprocess

Vårt mål är att Konecranes smarta funktioner ska vara den mest avancerade krantekniken på marknaden idag. Svajkontroll används för att begränsa lastsvängningar, assisterad lastvändning för att minska sidodrag, skyddade områden för att hålla arbetsytorna säkra, krypning för att placera lasten med en väldigt hög grad av precision och en funktion som stannar kranen om den fastnar i någonting.

Det finns många fler exempel. Ett brett utbud av smarta funktioner ger mer kontroll än någonsin tidigare. De finns för närvarande tillgängliga för lintelferkranar och kranar med öppen vinsch.

En i taget eller flera samtidigt

Våra smarta funktioner har utformats för att möta avancerade lyftbehov. Vi kan installera dem både i nya beställningar och i befintliga Konecranes-kranar. Beställ individuellt, men ännu hellre funktionsuppsättningar som är avsedda för specifika produktionsprocesser.

Läs mer om våra Smarta funktioner här